Coach

Foto: Egbring Photography

Als acteur en zanger maak ik veel mee. Al die ervaringen en bevindingen wil ik delen met diegene die dat nodig hebben. Daarom heb ik verschillende soorten coachingstrajecten opgezet die je hieronder kan vinden. Ik werk altijd vanuit jezelf. Vanuit je kern en in het hier en nu. Zo ontstaan de allermooiste teksten, beelden en bewegingen en help ik je om je veilig en zelfverzekerd te voelen op het toneel, bij een auditie of zelfs op de werkvloer. Er is geen leeftijdsgrens en ook geen limiet aan groepen. Ik train zowel klassen en koren als duo’s en solisten. In iedere wens zie ik een nieuwe uitdaging en met die uitdaging gaan we samen aan de slag.

 

Auditiecoaching

Je kent het wel. In dit vak bestaat een groot deel van je leven uit audities doen. Voor een klein team aan mensen staan en dan zeggen ze, ‘Ga je gang’. Voor mij persoonlijk is er niks spannenders dan dat. Een soort sollicitatiegesprek waar je jezelf blootgeeft. Soms alleen en soms met een groep anderen. En al die anderen zijn duidelijk beter dan jij. Althans, dat denk je. Want hoe ga je positief om met deze spanning? Hoe kom jij zelfverzekerd over zonder te overdrijven? In een of meerdere sessies kan ik jou leren hoe je je gedraagt als jezelf en hoe je overkomt als auditant. Een op een werken we dan aan je fysiek, ademhaling en concentratie en dus het hier en nu. Als we dat te pakken hebben, pakken we het auditiemateriaal erbij. Of dat nou een dans is, een zangnummer of een monoloog, het is van jou. En ik ga je helpen het echt van jezelf te maken zodat je bij je auditie alles eruit kan halen wat erin zit!


Spel- en presentatiecoaching

Een monoloog, dialoog of met een hele groep? Voor een voorstelling of een presentatie? Samen pluizen we je teksten helemaal uit en zorgen we dat je ‘m echt gaat menen. Door er diep in te duiken en echt te beseffen wat je zegt, door bijvoorbeeld fysieke handelingen toe te voegen of er psychologisch naar te kijken, maken we je teksten zo dat het bij iedereen binnenkomt zoals jij dat hebt bedoeld.
Dus wil je je teksten laten leven? Weet je je niet goed een houding te geven tijdens een presentatie? Ik kan je daarbij helpen.


Schrijven & Regisseren

Voor het schrijven en regisseren van een (kinder)voorstelling ben je bij mij ook aan het goede adres. Laat me weten, onder het genot van en kopje koffie, wat de ideeën zijn, dan laat ik mijn licht er eens op schijnen.

Er zijn nog meer coachings-mogelijkheden. Deze komen binnenkort online.  Wil je meer weten of een coaching aanvragen? Neem dan eens contact met mij op via Facebook of via de mail.

Close